-
Нарындагы топоз
-
Эстонская
салмагы: 2,2 кг. сактоо мөөнөтү: 15 күн курамы: чочконун эти
-
Көк чайкана
салмагы: 3 кг, 5 кг. сактоо мөөнөтү: 5 күн курамы:…
-
Столичная кайнады
салмагы: 5 кг, 6 кг сактоо мөөнөтү: 15 күн курамы:…
-
Каймак 20%
Каймак – бул сүттүн бардык пайдалуу витаминдерин камтыган, организмге толук…
-
Сулу нан
Сулу нан 300 г. Курамы: буудай уну, сулу, ачыткы, туз,…
-
Микротолкундуу мешке кууруп эт
класс: премиум сактоо мөөнөтү: 90 күн (t -18°C) Курамы: уй…
-
Тоок котлеттери
класс: премиум сактоо мөөнөтү: 30 күн (t -18°C) Курамы: тоок…
-
Арча даамы менен Кабаносси
Шаардык дүкөндөрдөн сураңыз Курамы: уй эти, чочконун эти, спич, нитритио-туздоочу…
-
Беларус грудинкасы
-
Белорус нан
Курамы: кара буудай уну, угут, буудай уну, кант, үрөндүн өзөгү.
-
Сыктанган бекон
Престелген бекон – бышырылган чочконун деликатес. Аны жасоо үчүн этти…
-
«Тостдук» нан
Курамы: 1-сорттогу буудай уну, құлмактын ачыткысы, туз, кант.
-
Сүйүүчүлөрдүн «Кызыл менен баа
-
Тетрапактагы чалап
Чалап – көчмөн элдердин эң жакшы салтында даярдалган, суусундукту кандыруучу…
-
Йактын маалыматтарынан салями
-
Эт таякчалары
Түтүн менен Уй эти