БИЗДИН БРЕНДДАР

Улуттук каада-салттар

Ата-бабаларыбыздын каада-салтын даңктап, биздин адистер өз кардарларына улуттук тамак-аштын эң мыкты азыктарын сунушташат. Мындай буюмдардын ассортименти күн сайын ар түрдүү болуп баратат.

Азыркы учурда биз кардарларыбызга төмөнкүдөй улуттук буюмдардын аталыштарын сунуштай алабыз: жай жылкынын эти, чучук жылкынын эти, жылкынын буласы, жылкынын кабыргасы, кайнатылган чочконун эти, козу, ышталган козу рулет, чаккан.

Бардык азыктар, албетте, даамдуу тамак жөнүндө көп билген биздин чоң аталары, баштапкы рецепт боюнча жасалган. Биздин компания сунуш кылган продуктылар эң татаал кардарлардын табитин канааттандырат.

Чучук

Конина жая

Баасы: эң жогорку.
Жылкы этинен жасалган, жогорку сапаттагы сырьёдон жасалган улуттук, оозду сугарган деликатес. Аны жасоо үчүн эттин эң баалуу бөлүгү гана колдонулат. Бул толук протеиндин жана биологиялык активдүү темирдин булагы. Ал жагымдуу кызгылт түскө жана жагымдуу түтүн жыты бар. Жылкы этинин өзгөчө даамы бул продукт үчүн атайын иштелип чыккан татымалдар менен толукталат. Бала эмизген энелерге, спортчуларга жана аз кандуулуктан жапа чеккен адамдарга тамактандыруу үчүн сунушталат.

 
Чучук

Чучук

Баасы: эң жогорку.
Бышырылган улуттук продукт, жыпар жыттуу жылкынын эти менен казынын, ошондой эле татымалдардын эң сонун катышы. Майрамдык дасторконду абдан жакшы кооздоп, күч-кубат жана күч берет.

 
Чучук

Рулет конский

Баасы: эң жогорку.
Өлүктүн курсак жана арткы бөлүгүндөгү этти бириктирүү менен бышырылган ышталган деликатес. Чыныгы жылкынын этин сүйгөндөр үчүн чыныгы даамдуу нан.

 
Чучук

Ребра конские

Баасы: эң жогорку.
Бышырылган кабыргалар. Чыныгы аксакалдар ушунчалык баалашкан жылкынын майы катмарланган жумшак эт.

 
Чучук

Буженина

Баасы: эң жогорку.
Табитиңди ачуу үчүн кызыл калемпир себеленген тегерек, бышырылган, ширелүү деликатес. Бекон семиздиктеги чочколордун тандалып алынган ветчиналарынан өндүрүлгөн.

 
Чучук

Жал

Бааттар: эн жогорку.
Ата-бабаларыбыздын мыкты тузунда жашалган улуттук деликатес. Продукт кайнатып, иштеген.