БИЗДИН БРЕНДДАР

«Бишкек-2010» 18-эл аралык көргөзмө-жарманкеси

«Бишкек-2010» 18-эл аралык көргөзмө-жарманкеси

«Бишкек 2010» көргөзмө-жарманкеси ата мекендик техникалык рыноктогу жетишкендиктерди көрсөтүп, Россия, Казакстан, Иран, Афганистан, Түркия, Түштүк Корея, Өзбекстан жана Кыргызстандан 80ден ашык фирма жана компаниялар катышты.

Алардын арасында ата мекендик ири компания, колбаса жана нан азыктарын чыгаруучу «Риха» ЖЧКсы өзүнүн белгилүү «Божан», «Ново-Павловские колбасасы» жана «Дыйкан наны» бренддерин көрсөттү.

 
 

Белгилүү жана сүйүктүү буюмдардын кеңири ассортименти тартууланды, ошондой эле өндүрүүчүлөр көргөзмөнүн конокторун өздөрүнүн жаңы продукциялары менен кубандырышты, мисалы:
Пияз кошулган ак колбасалар «Мюнхен» – табигый кабыкчасы бар, майсыз/май чочконун этинен жана тооктун филесинен жыпар жыттуу заттар жана жаңы пияз менен айкалышып жасалган, оригиналдуу даамды баса белгилеген колбаса.

Чөптөр кошулган ак колбасалар – бул эң жогорку сапаттагы кайнатылган колбаса, табигый кабыкчада биригип ийилген колбасалар. Букачар этинен жана чочконун курсагынан жасалган, ал продуктка назиктик жана ширелүүлүк берет, ал эми жашыл кошулмалар – петрушка жана укроп даамдын өзгөчөлүгүн гана толуктайт. Колбаса өндүрүү технологиясы Европадан чыккан. Алар сырткы көрүнүшү жана даамы боюнча уникалдуу болуп, салттуу колбасалардан кескин айырмаланат. Грильде же куурулган көмөч казанда жылуу ичүү сунушталат.

 

Нюрнберг гриль колбасалары немис технологиясы менен жасалган табигый ак кабыктагы колбаса. Колбасалар жогорку сапаттагы чочконун эти, туз жана татымалдарды камтыйт. Бул колбасалар менен сиз өзүңүзгө жана жакындарыңызга адаттан тыш жана даамдуу түшкү тамакты тез уюштура аласыз.

“Божандан” даярдалган “Шашлики” жарым фабрикаттары – бул уйдун, козунун жана чочконун этинен жасалган 1 кг салмактагы желим челектерге салынган жарым фабрикаттар. Жаш малдын жогорку сапаттагы эттери гана пайдаланылат. Даярдоо процессине төмөнкүлөр кирет: этти белгилүү өлчөмдөгү кол менен кесүү, туздоо, маринад менен татымалдоо, ошондой эле массаждоо, анын аркасында эттин кесимдери жумшак жана ширелүү болуп калат. Эми этти тандап, аны кесип, маринаддаганга кымбат убакытты коротуунун кереги жок.