30 Қазан 2009
Ширелүү, жумшак, жыпар жыттуу грильде бышырылган колбасалар баналдык кебабка эң жакшы альтернатива болуп саналат.
Алардын негизги артыкчылыгы – закускаларды даярдоонун оор процедураларынан өтүүнүн кереги жок: эт сатып алуу, маринаддарды даярдоо, казандарды ташуу ж.б.
РИХА гриль колбасаларын шаардын каалаган дүкөнүнөн сатып алса болот, алар ыңгайлуу таңгакталган жана куурууга даяр. Жөн гана аларды чечип, майрамыңыздан ырахат алыңыз.
Көмүргө же грильге куурулганда табитти ачуучу алтын кабыгы жана назик ширелүү текстурасы пайда болот. Колбасанын жыты жана ачуу даамы эң татаал гурманды да кайдыгер калтырбайт. Тамагыңыз таттуу болсун!