БИЗДИН БРЕНДДАР

Грильде бышырылган колбасалар

Грильде жасалган колбасалар (жогорку сорт) – Германиянын жашоочулары жакшы колбасалардын таанылган билгичтери деп эсептелинет. Грильде бышырылган колбасаны өндүрүү технологиясы Германиянын технологиясынан келип чыккан. Сырткы көрүнүшү, даярдоо ыкмасы жана даамы боюнча колбасалар салттуу колбасалардан кескин айырмаланат жана колбаса түрүндө буратылган жана белгилүү термикалык иштетүү шарттарына дуушар болгон куйма болуп саналат. Продукциянын адаттан тыш үлгүсү майдаланган этке бирдей бөлүштүрүлгөн арык чочконун кесимдери менен берилет. Продукциянын ачуу-таттуу даамы жыпар жыттуу заттардын татаал аралашмаларын колдонуу аркылуу түзүлөт. Ачык отко да, көмөч казанга да бышыруу сунушталат.