Бышырылган колбаса эң популярдуу тамак-аш продуктусу. Биздин компания кайнатылган колбасанын 30дан ашык түрүн ар кандай модификациядагы: табигый, протеиндик жана жасалма кабыкчаларды чыгарат. Бышырылган колбасаларды өндүрүү үчүн эң жогорку сорттогу эң жакшы майдаланган чийки заттар (уй эти, чочконун эти, чочко майы), ошондой эле туз, татымалдар, сүт жана жумуртка колдонулат. Рецепттерди катуу сактоо продукциянын сапаты боюнча максималдуу натыйжаларга жетишууге мумкундук берет. Кылдат тандалган татымалдар жана ингредиенттер биздин адистердин өзгөчө сыймыгы. Бышырылган колбаса эң жогорку, биринчи жана экинчи сортто чыгарылып, кардарлардын кеңири чөйрөсүнө багытталган.