БИЗДИН БРЕНДДАР

Америкалык пицца

Ачытманы 0,5 литр жылуу сууга эритип, жумуртканы чалып, туз кошуп аралаштырабыз. Камыр коюу каймактай болгонго чейин ун салыңыз. Камырды муздаткычка 1-2 саатка коебуз. Күн карама майы менен бышыруучу баракты жайып, үстүнө камырды куюп, нандын үстүнө жайганча күтө туруңуз. Духовкага 5-7 мүнөткө коюңуз. Камыр бир аз кызарганда, аны духовкадан чыгарып, дароо начинкасын салабыз: камырдын бүт бетин томат соусу же пастасы менен калың жайып, анан майда тууралган колбасаны, туздалган бадыраңды жана тууралган пиязды тегиз жайып, майдаланган майдаланган пиязды себебиз. сыр жана жер татымалдары, салями бир нече тилим менен кооздоп . Пиццаны мешке салыңыз.

Пицца камыры:

ун, 0,5 л суу, 50 г ачыткы, 1 жумуртка, 1 чай кашык туз.

Пицца толтуруу:

300 г колбаса, 100 г томат соусу же пастасы, 2-3 пияз, 100-150 г сыр, 50 г жапайы сарымсак, 50 г сабиз, 50 г туздалган калемпир, 50 г туздалган козу карын, бир нече кесим салями.