БИЗДИН БРЕНДДАР

Бельгия стилинде бышырылган жумуртка

Рецептте колдонулган ингредиенттер:

– жумуртка – 3 даана.
– нан – 250 г
– сыр (майдаланган) – 50 г
– ветчина, колбаса же кайнатылган эт – 150 г.
Бышыруу боюнча нускамалар:
Нан күкүмдөрүн сантиметрлик тилкелерге кесип. Жумуртканы бир идишке бөлүп, агы менен сарысын бөлөбүз. Сарысын майдаланган сыр менен аралаштырып, бул аралашманы нандын кесиндилерине жайып, ар бир кесимге бирдей өлчөмдөгү ветчина, колбаса же ветчинадан саласыз. Сэндвичтердин үстүн камчыланган жумуртканын агы менен жаап, карама-каршы жагын майга кууруп алабыз. бурба. Туз жана калемпирди кошуп, кызмат кылыңыз.