БИЗДИН БРЕНДДАР

Ганновер колбасалары

РЕЦЕПТ 1. Курамы: 2-3 алма, 5-6 Ганновер колбасасы, куурууга май, 1 аш кашык лимондун кабыгы.

ДАЯРДОО ТАРТИБИ: Алманын кабыгын аарчып, өзөгүн кесип, кичине кубик кылып туурап, сары майга же маргаринге бир аз лимондун кабыгын кошуп кууруп алабыз. Колбасаларды жеңил кууруп, унга салып, сары май менен кызарганча кууруп, анан бөлүктөргө бөлүңүз. Алынган аралашманы алма менен аралаштырып, жаңы райхан кошобуз. Картошка пюресин гарнир катары берсеңиз болот.

РЕЦЕПТ 2. Курамы: Ганновер колбасалары – 4 даана, Гоуда сыры – 100 гр., жаңы майоран, орегано же тимьяндын бир нече жалбырактары, чочко майы (бекон), жука бөлүктөргө кесилген – 150 гр.

ДАЯРДОО МАСЕЛЕСИ: колбасаны узунунан туурап, сырды кубик кылып туурайбыз же теркадан майда туурайбыз. Сыр менен чөптөрдү аралаштырыңыз, анан ага кесилген колбасаларды толтуруңуз. Ар бир колбасаны 2 кесим чочконун майына ороп, шиш (тиш чукугуч) менен бекитиңиз. Сыр эригиче ар бир тарабын 2-3 мүнөттөн гриль кылабыз.

Грильде бышырылган колбасалар толугу менен жегенге даяр продукт болуп саналат. Аларды кошумча жылытуусуз жесе болот, же ысык сууга же микротолкундуу мешке ысытса болот. Бирок, эгер сиз аларды көмөч казанга же ачык отко кууруп алсаңыз, сиз жана сиздин үй-бүлөңүз үчүн биз мээримдүүлүк менен жараткан укмуштуудай даамдуу букетти сезесиз. Биздин колбасалар менен сиз көп күч жумшабастан даамдуу тамак даярдай аласыз. Жөн гана колбасаны ысытып, гарнирди кошуңуз – жана чын жүрөктөн түшкү тамак кепилденет! Биз сизге бир нече тез рецепттерди сунуштайбыз.