БИЗДИН БРЕНДДАР

Гречка жана сүт колбаса торт

Рецептте колдонулган ингредиенттер:
– гречка
– колбаса – 2 даана.
– жумуртка – 2 даана.
– ачуу томат соусу – 1 аш кашык. л.
– туз
– калемпир.

Бышыруу боюнча нускамалар:
гречка бышырып жатканда, жумуртка менен томат соусун бир тектүү массага аралаштырыңыз, колбасаларды майда туураңыз. Даяр болгон аралашманы гречкага куюп, колбасаларды кошуп, жакшылап аралаштырабыз. Бул аралашманы сковородкага тегиз жаябыз. Мешке же жай отто 10 мүнөт бышырыңыз. Сиз ысык да, муздак да даамдуу кыска нан алышыңыз керек. Мен каймак менен кычкыл капуста шорпо менен сунуштайбыз.