БИЗДИН БРЕНДДАР

Камырга бышырылган колбаса

ИНГРЕДИЕНТТЕРДИН ТИЗМЕСИ:
– ачыткы камыр – 300г
– кайнатылган колбаса – 250 г
– чочконун чочко майы
– жумуртка (майлоо үчүн)

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ:
Даяр ачыткы камырды катмар кылып жайып, 5х7 см өлчөмүндө төрт бурчтук кылып туурайбыз.Ар бир чарчыга экиден бышырылган колбасадан эки четинен бир аз чыгып тургудай кылып тизебиз. Андан кийин аны ороп, майланган нан табакчасына тигиш жагын ылдый кылып коюп, бир нече мүнөткө тыныктырып коёбуз. Андан кийин жумуртка менен майлап, 220-230° чейин ысытылган духовкага бышырып алабыз.