БИЗДИН БРЕНДДАР

Поляк тилиндеги «Бай» колбасалары

ИНГРЕДИЕНТТЕРДИН ТИЗМЕСИ:

– колбаса – 6 даана.
– капуста жалбырактары – 6 даан.
– пияз – 1 пияз
– томат пастасы – 1 күл кашык.
– кууруу май

ДАЙАРДОО ЫКМАСЫ:
Капустанын жалбырактарын жуп, ысык суу куйуп 5 мунот кайнатып, суусун агып, койуу койуу жерлерин кесип алабыз. Бышкан колбасалардын кабыгын алып, ар бирин капуста жалбырагына ороп, кууп алабыз. Майга куурулган пиязды, томат пастасын кошуп, 20 мунот кайнатабыз. Даяр болгон колбаса менен кайнатылган картошка бериниз.