БИЗДИН БРЕНДДАР

ЖАҢЫЛЫКТАР

Сүйүктүү товарларыңызга ыңгайлуу баалар!
Биздин фирмалык дүкөндөрдө гана 17.06 - 30.06: ▫️ “Докторская в белкозине” колбасасы 465 сом/...

Таңгакты ачкандан кийин колбасаны кантип туура сактоону билесизби?
Колбасанын сактоо мөөнөтү анын түрүнө жараша болот: кайнатылган, ышталган жана жарым ышталган кол...

“Риха” цехинин өндүрүштүк аянтына дагы бир экскурсия
Биздин туруктуу кардарларыбыз продукцияны өндүрүүнүн бардык этаптарын көрүп, жогорку сапат станда...

Фирмалык соода түйүндөрүнүн туруктуу кардарлары үчүн биздин өндүрүшкө экскурсия
Биз даамдуу колбаса жасоонун бардык сырларын ачып, технолог менен баарлашып, даамдуу тамактандык ...

Сиз кайнатылган-ышталган колбасаны жакшы көрөсүзбү?
Бүгүн биз аны даярдоо процесси менен бөлүшүүнү чечтик [video width="270" height="480" mp4="htt...

1 13 14 15 16 17 57